Erdoğan Ali Babacan görüştü

Muhammed Nur Nahya, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Benzerliğiyle Gündemde!

Muhammed Nur Nahya, son zamanlarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sesine olan benzerliğiyle dikkat çekiyor ve tüm Türkiye’de konuşuluyor. Sosyal medyada paylaştığı videolar büyük ilgi görerek hızla popülerlik kazanıyor.

Ünlü fenomen, bu sefer DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ile bir araya geldi. Ali Babacan, Nahya’yı DEVA Partisi Genel Merkezi’nde ziyaret ederek kapıya kadar uğurladı. Bu özel buluşmanın anları, Muhammed Nur Nahya tarafından sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.

Related Posts

Libya çekişmesi sürerken ABD, Yunanistan’ın arkasına geçti

Türkiye’nin Libya’daki iki ayrı hükümetle yaptığı deniz yetki anlaşmaları Yunanistan’da alarma yol açtı. Atina askeri adımlar atarken ABD, Güney Kıbrıs’ta Türk toprakları üzerine kuralan üsse 50 milyar dolarlık yatırım yaptı. Avrupa da Güney Kıbrıs’taki deniz üssünü genişletmek için hazırlıklara başladı.

CHP’li Yankı Bağcıoğlu: Orman yangınları, afet yönetimindeki zafiyeti bir kez daha gözler önüne serdi

CHP Milli Savunma Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu, artan orman yangınlarına ilişkin müdahalelerin eksikliklerine değinerek ”Orman yangınları, afet yönetimindeki zafiyeti bir kez daha gözler önüne serdi” dedi.

Türkiye bu davayı bekliyor: CHP kurultayı mahkemede!

CHP’de Kemal Kılıçdaroğlu’nun genel başkanlığı kaybettiği 38. Olağan Kurultay’ın iptali talebiyle açılan ve olası her sonucu Türk siyasetinin geleceğini etkileyecek olan dava bugün görülecek.

Arap dünyasının borç haritası: Kimler güvende, kimler tehlikede?

Ekonomik krizler, jeopolitik gerilimler, dalgalanan enerji fiyatları ve yavaşlayan büyüme, Arap ülkelerinin kamu borçlarını giderek artan bir endişe kaynağı haline getirdi. Eskiden bir finansman aracı olarak görülen borçlar, artık birçok ülkede mali …

Güney Afrika’da silahlı saldırganlar dehşet saçtı: 7 kişi hayatını kaybetti

Güney Afrika Cumhuriyeti’nin Cape Town şehri yakınlarında bir yerleşim yerine silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda 7 kişinin yaşamını yitirdiği bildirildi.

Dışişleri Bakanlığı: Pakistan’la dayanışmamızı sürdüreceğiz

Dışişleri Bakanlığı tarafından Pakistan’da meydana gelen terör saldırısına ilişkin,”Meydana gelen terör saldırısında yaşanan can kayıplarından ve çok sayıda kişinin yaralanmasından derin üzüntü duyuyoruz. Pakistan’la terörle mücadelesinde dayanışmamızı sürdüreceğiz” denildi.