Yozgat’ta otomobilin üst geçidin ayağına çarptığı kazada 4 kişi yaralandı

Yozgat’ta Üst Geçide Çarpan Otomobil Sonucu 4 Kişi Yaralandı

Yozgat’ta meydana gelen trafik kazasında, Ankara Caddesi’nde seyir halindeki 19 EK 825 plakalı araç, sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucu Şehit Mehmet Turan üst geçidinin ayağına çarptı. Kazada, sürücü O.İ. ile araçta bulunan üç kişi yaralandı.

Olayın hemen ardından ihbar üzerine harekete geçen 112 Acil Sağlık, polis ve itfaiye ekipleri kaza yerine sevk edildi ve yaralılar ambulanslarla Yozgat Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı.

Polis ekipleri kaza bölgesinde güvenlik önlemlerini alırken, trafik akışı kontrollü bir şekilde sağlandı. Kaza detaylı bir şekilde incelenerek nedenleri üzerinde çalışılıyor ve soruşturma devam ediyor.

Related Posts

Erdoğan Macron’un parmağını tuttu, bırakmadı! Rus vekilden dikkat çeken yorum…

Rus Milletvekili Andrey Kolesnik, Arnavutluk’un başkenti Tiran’da düzenlenen Avrupa Siyasi Topluluğu’nun Altıncı Zirvesi’nde Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron arasında yaşanan diyaloğu …

Erdoğan ‘PKK’ eleştirilerini hedef aldı

GENÇFEST’te konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘terörsüz Türkiye’ olarak nitelendirilen süreci eleştirenleri hedef aldı. Erdoğan, bazı televizyon programlarında ve köşe yazılarında PKK’nın fesih ve silah bırakma kararından rahatsız olunduğunu savundu.

Savaş uçağı denize düştü, pilot son anda kurtuldu

Ukrayna Hava Kuvvetleri, bir F-16 savaş uçağının Cuma sabahı olağan dışı bir durum sonrası düştüğünü duyurdu. Pilotun güvenli şekilde atladığı kazanın Rusya ile bağlantılı olmadığı belirtilirken, olay tüm yönleriyle soruşturuluyor.

Çad’da çiftçilerin hayvan otlatma kavgası savaşa döndü: 35 çiftçi öldü

Çad’da çiftçiler arasında çıkan çatışmada 35 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi de yaralandı.

‘Devlet Bahçeli entübe edildi’ demişti… Can Ataklı hakkında 4,5 yıla kadar hapis istemi

MHP lideri Bahçeli’nin entübe edildiğini ileri sürdüğü paylaşımı nedeniyle gazeteci Can Ataklı hakkında, 4 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle iddianame hazırlandı.

‘Ucuz kopya’ sanılmıştı: Nadir nüshalardan olduğu anlaşıldı

Harvard Üniversitesi koleksiyonunda “ucuz kopya” zannedilen Magna Carta belgesinin, 1300 yılına ait nadir nüshalardan biri olduğu ortaya çıktı. Bu tarihi keşif, İngiliz hukuk sistemine dair önemli ipuçları taşıyor.