Yolcu otobüsü kaza yaptı: Çok sayıda yaralı var

Kaygan Yolda Korkutan Kaza: 14 Kişi Yaralandı

Bayburt-Gümüşhane kara yolunun Geçit köyü mevkisinde meydana gelen trafik kazasında Ali Osman Ulusoy firmasına ait 61 AU 083 plakalı yolcu otobüsü, kar yağışı sebebiyle istinat duvarına çarparak durabildi. Kazada, otobüsün camları kırılarak 5’i çocuk 14 kişi yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine intikal eden sağlık ve jandarma ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaparak Gümüşhane Devlet Hastanesi’ne sevk etti. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan diğer yolcular, başka bir otobüsle yolculuklarına devam ederken, Gümüşhane Valisi Aydın Baruş, hastanedeki yaralıları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Vali Baruş, yaralıların tedavilerinin kısa sürede tamamlanarak taburcu edileceğini belirtti.

Related Posts

İşe başladıktan sonra kayboluyordu: Onlar üç, dört sanırken yedi çıktı

Genç ve iş görüşmelerinde ‘zeki’ olarak tanımlanan bir adam, işe alındıktan sonra ortadan kayboluyordu. Sebebini araştıran yetkililer, akılalmaz bir gerçekle karşı karşıya kaldı.

CHP, Adana’da “Zeydan Karalar’a Özgürlük” mitingi yapacak; Özgür Özel de katılacak

CHP, Adana’da “Zeydan Karalar’a Özgürlük” mitingi yapacak; Özgür Özel de katılacak

CHP Lideri Özel: “Fezlekelere takılmayın, dokunulmazlıkları istedikleri gibi kaldırabilirler”

CHP lider Özel, dokunulmazlık fezlekelerine ilişkin ‘Kaldırabilirler, biz bu işe girdik’ dedi. Özel, Meclis’e katılımın artırılması ve yaz boyunca sahada olunması talimatı verdi.

Kemal Kılıçdaroğlu ile Özgür Özel cenazede buluştu

Şaibeli kurultay davası nedeniyle araları açılan CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, cenazede yan yana geldi. İkili, CHP’li Namık Tan’ın annesi Günsel Tan’ın tabutuna birlikte omuz verdi.

Resmî Gazete’de bugün (9 Temmuz 2025 Resmî Gazete kararları)

Resmî Gazete’de bugün (9 Temmuz 2025 Resmî Gazete kararları)

Mansur Yavaş’tan Zeydan Karalar’ın tutuklanmasına tepki

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zeydan Karalar’ın tutuklanmasına tepki gösterdi.