Ümit Özdağ: İmamoğlu’na düşman ceza hukuku uygulanıyor, Demirtaş da benimle aynı haklara sahip olmalı

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ: “Provokasyonu Önledim”

Gazeteci Şaban Sevinç, CHP’nin Saraçhane’deki mitingine katılmayacaklarını duyuran Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile konuştu. Özdağ, “Karikatür üzerinden ortaya provakasyon çıkıyor ve 3 ay önce Saraçhaneyi basmaya çalışan İBDA-C, bu sefer daha kalabalık halde LeMan’ı basıyor. Provakasyonu önledim” diye belirtti.

Özdağ ayrıca, “Ekrem İmamoğlu’na düşman ceza hukuku uygulandığını söylüyorum. Selahattin Demirtaş da benimle aynı haklara sahip olmalı diyorum. Ve bunları söylemeye devam edeceğim. Bu düşman ceza hukuku olayını her zaman işliyoruz ve işlemeye de devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Zafer Partisi, İBB Başkanı ve CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu‘nun tutukluluğunun 100. gününde Saraçhane’de düzenlenecek mitinge katılmama kararı aldı. Ümit Özdağ, “LeMan’daki münasebetsiz karikatür üzerine çıkan provokasyon ve tepkilerin Saraçhane’ye taşınma ihtimali nedeniyle teşkilatın mitinge katılmamasını istedim” ifadelerini kullandı.

Şaban Sevinç’in aktardığı görüşmelere göre, Özdağ, “LeMan’ın sahipleri bir hafta önce yurt dışına çıktılar ve mali olarak batmak üzereler. Şimdi provakasyon olacağı belli bir karikatür yayınlamak tesadüf olabilir mi. Sonra bu karikatür üzerinden ortaya provakasyon çıkıyor ve 3 ay önce Saraçhaneyi basmaya çalışan İBDA-C, bu sefer daha kalabalık halde LeMan’ı basıyor” şeklinde konuştu.

Ümit Özdağ, “Zafer Partisi mitinge davetli değil evet. Hiçbir parti de değil aslında. Ben bu yazıyla kayda geçirdim, çünkü beklediğim gibi bir provokasyon olursa diye kayda geçirdim. Ben Kayseri’den 2 yıl 4 ay ceza aldım, ki orada yoktum. Şimdi hem bizim parti teşkilatlarının oraya katılmadığını kayda geçirdim ve hem de provakasyon ihtimalini kayda geçirdim. Olay çıkaracaklarsa bile Ümit Özdağ deşifre etti deyip provakasyondan vazgeçecekler. Ben yapacaklarını düşündüğüm için teşkilatlarımı çektim. Önümüzdeki hafta da Ekrem İmamoğlu’nun eşi Dilek hanımı ziyaret edeceğim” dedi.

Related Posts

Pakistan Başbakanı Şerif’ten İran Büyükelçiliğine taziye ziyareti

Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif, İsrail’in 13 Haziran’da İran’a düzenlediği saldırıların ardından İslamabad’daki İran Büyükelçiliğine taziye ziyaretinde bulundu. Şerif, “İran halkının bu zorlu günlerinde yanlarında olduklarını” ifade etti.

Kağıt fabrikasında yangın faciası! 8 kişi öldü, 26 kişi yaralandı

Tayland’da bir kağıt fabrikasında çıkan yangında 8 kişi hayatını kaybederken 26 kişi yaralandı. İki kişinin ise kayıp olduğu kaydedildi.

Son dakika… Yücel Erten de gözaltına alındı!

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında İZBETON şirketi ve kooperatiflere yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda İzmir Şehir Tiyatroları Kurucu Genel Sanat Yönetmeni Yücel Erten de gözaltına alındı.

Trump göçmenler için gözünü kararttı! Piton ve timsahlarla dolu gözaltı adası açıyor

Trump, kaçak göçmen politikası doğrultusunda timsah ve pitonlarla dolu eski askeri hava üssünü gözaltı adası olarak açmayı planlıyor.

Ünlü iş insanı Ali Altınbaş yaşamını yitirdi

Ünlü iş insanı, Altınbaş Holding Onursal Başkanı Ali Altınbaş yaşamını yitirdi. Altınbaş bugün son yolculuğuna uğurlanacak.

Netanyahu’nun 7 Temmuz’da ABD Başkanı Trump’la görüşmesi bekleniyor

Netanyahu’nun 7 Temmuz’da ABD Başkanı Trump’la görüşmesi bekleniyor