Özel’in sokağa çıkma çağrısına MHP’den tepki: Özgür Özel, darbecilerin papağanlığına soyunmuştur

Özgür Özel’in Asgari Ücret Açıklamasına MHP’den Tepki

T24 Haber Merkezi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, açıklanan asgari ücrete ilişkin tepkisini şu sözlerle dile getirdi: “Artık sokağa çıkmanın ve hakkını almanın zamanıdır. Bir milyon kişi meydana iner rejim değişir. Ben meydana inip rejim değiştirelim demiyorum. Biz meydana inelim rejim zaten değişecek. Bir milyon kişi inip de erken seçim mitingi yaptığında o sandığı bizden kaçıramazlar. Hedef belli: bütün bir muhalefet. Erdoğan, dün gece milyonlarca AK Partili, MHP’li asgari ücretli seçmenini satmıştır.”

MHP Genel Sekreter İsmet Büyükataman, Özel’in bu açıklamasına sosyal medya hesabından sert bir tepki gösterdi. Büyükataman, Özel hakkında şu ifadeleri kullandı: “Cumhuriyet değerlerinden tam anlamıyla kopmuş olan CHP Genel Başkanı Özgür Özel katıldığı bir TV programında ‘Biz bir milyon kişi meydana inelim rejim değişir’ ‘artık sokağa çıkmanın zamanıdır’ gibi ifadeler kullanarak demokrasiden umudunu kestiğini ve iktidarı antidemokratik uygulamalarda aradığını bir kez daha itiraf etmiştir. Özgür Özel’in kullandığı bu ifadeler Cumhur İttifakı’nın ve millet iradesinin karşısında hezimete uğrayan yabancı başkentlerin ağzıdır.”

Büyükataman ayrıca, Özel’in Türkiye’yi demokrasi dışı uygulamaların karanlığına mahkum etmeyi planlayan emperyalizmin sözcülüğünü üstlendiğini belirtti. Özgür Özel’in milletin iradesine ipotek koymak isteyen darbecilerin papağanlığına soyunduğunu savundu.

CHP lideri Özel’e yönelik tepkisini sürdüren Büyükataman, Türkiye Cumhuriyeti’nin sokak tehditlerine boyun eğmeyeceğini vurguladı. Özgür Özel’in CHP’nin Cumhuriyet değerlerinden uzaklaştığını iddia eden Büyükataman, partinin Cumhuriyetimiz ile kavgalı olduğunu savundu.

Günün Öne Çıkan Haberleri

Related Posts

CHP’li vekillerin dokunulmazlıkları kalkacak mı? 33 ayrı suçlama var! Fezlekenin detayları belli oldu

CHP’li milletvekillerine 33 ayrı suçtan dokunulmazlıkların kaldırılması talebiyle hazırlanan fezleke Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne (TBMM) geldi. 61 Milletvekili hakkında hazırlanan fezlekenin detayları ortaya çıktı

İsrailli askerden tüyler ürperten itiraf: Korkunç emri açıkladı

İsrail ordusunun 252. Tümeni’nde görev yapan yedek asker, verdiği röportajda ordu içinde yaşanan korkunç olayları aktardı. “Eğer bölgeye giriyorsa, kim olursa olsun öldürülmeli” emri aldıkalrını ifade eden asker, bu emirlerin çocukları, gençleri ve …

Özgür Özel hakkında soruşturma başlatıldı!

Özgür Özel hakkında soruşturma başlatıldı!

AKP’li vekil erken seçim için yeşil ışık yaktı

Bozdağ, “Bugün, sandığı getir, diye meydan okuyan Sayın Özel, umarım o gün sandığın gelmesine, Sayın Cumhurbaşkanımızın aday olabileceği korkusuyla engel olmaya kalkışmaz.” yorumunu yaptı.

Pakistan’da çöken binada ölü sayısı 16’ya çıktı

Pakistan’ın Karaçi kentinde çöken 5 katlı binada hayatını kaybedenlerin sayısı 16’ya yükseldi.

DEM Parti Eş Genel Başkanı Bakırhan: Türkiye’nin birinci partisi bugün Cumhuriyet Halk Partisi’dir

DEM Parti Eş Genel Başkanı Bakırhan: Türkiye’nin birinci partisi bugün Cumhuriyet Halk Partisi’dir