Müsavat Dervişoğlu sert çıktı: Öcalan kalkışması: Bahçeli, Erdoğan ve İmralı katkısıyla…

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin İmralı Görüşmesine Onayı

MHP Lideri Devlet Bahçeli, önemli bir adım atarak İmralı ile görüşmeye izin verdi. Öcalan’ın mesajı, DEM Parti tarafından önce Meclis Başkanı’na ardından da Bahçeli’ye yüz yüze iletilmek üzere görüşmeye açıldı.

İYİ Parti ise konuyla ilgili sert bir açıklama yaptı. Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu, DEM Parti’nin İmralı heyeti ile görüşme sürecini “kalkışma” olarak nitelendirerek sert eleştirilerde bulundu. Dervişoğlu, “İYİ Parti olarak ‘Cumhuriyet Düşmanlarıyla’ görüşme yapmayacağız” şeklinde konuşarak iktidar ve MHP Genel Başkanı Bahçeli’ye tepki gösterdi.

‘BEŞTEPE, BALGAT VE İMRALI’NIN ORTAKLAŞTIĞI KALKIŞMA’

Müsavat Dervişoğlu, “10 yıl önce denenmiş ancak şimdi yeni bir paradigmaya dönüştürülen ihanet planı, tek adam iktidarının devam etmesi için Beştepe, Balgat ve İmralı’nın bir araya geldiği bir kalkışma olarak açığa çıkmıştır” diyerek Bahçeli ve Erdoğan’ın desteklediği yeni paradigmaya karşı çıktı.

GÖRÜŞMELERE RED
Partisinin terör örgütünü affetmeyeceğini ve onları meşrulaştırmak isteyenleri reddedeceğini belirten Dervişoğlu, sorunları masaya yatırmak yerine sorunların kaynağıyla müzakere etmeye karşı olduklarını vurguladı.

Sorumluluklarının bilincinde olduklarını belirten Dervişoğlu, “Türk milletinin yanında, milletimizle birlikte başlattığımız bu kutsal mücadele kararlılıkla devam edecektir” dedi.

Related Posts

Evini basan 2 kardeşine kurşun yağdırdı

Mardin’de Harun A., evini basan kardeşleri Hasan A. (51) ve Hüseyin A.’yı (46) pompalı tüfekle yaraladı.

Böbrek nakli sonrası parazit şoku: İki hasta kurtçukla doldu

ABD’de iki erkek hasta, aynı bağışçıdan aldıkları böbrek nakilleri sonrası parazit kurtçuklarla dolu bir vücutla mücadele etmek zorunda kaldı. New England Journal of Medicine’de yayımlanan vakaya göre, organların geldiği bağışçının Karayipler’de yaşamış olması bu nadir ve tehlikeli enfeksiyonun kaynağı olarak belirlendi.

Odunlukta çıkan yangın araçları küle çevirdi

Bursa’da odunlukta çıkan yangın, park halindeki elektrikli bisiklet ve kamyonete sıçradı. Yangın, sebebiyle araçlar kullanılamaz hale geldi.

Erdoğan’dan Özgür Özel’e Almanya eleştirisi: ‘AK Parti’yi şikâyet etmeye gitti’

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Özgür Özel’in Almanya ziyaretini eleştirdi ve “AK Parti’yi şikâyet etmeye gitti” ifadelerini kullandı.

LeMan dergisi soruşturmasında tutuklama talebi

LeMan dergisi soruşturmasında 4 kişi hakkında tutuklama talep edildi.

Pakistan Başbakanı Şerif’ten İran Büyükelçiliğine taziye ziyareti

Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif, İsrail’in 13 Haziran’da İran’a düzenlediği saldırıların ardından İslamabad’daki İran Büyükelçiliğine taziye ziyaretinde bulundu. Şerif, “İran halkının bu zorlu günlerinde yanlarında olduklarını” ifade etti.