Keçiören’de Şizofreni Hastası Anne İki Çocuğunu Öldürdü

ANKARA’nın Keçiören ilçesinde şizofreni hastası olduğu iddia edilen Serpil Altınok Dereci, evde bulunan 3 çocuğunun bileklerini kesti. Çocuklardan 2’si hayatını kaybederken, 1’i ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Dereci gözaltına alındı.

Olay, saat 12.00 sıralarında Keçiören ilçesi Ayvalı Mahallesi’nde meydana geldi. Şizofreni hastası olduğu öne sürülen Serpil Altınok Dereci, henüz bilinmeyen nedenle evde bulunan çocukları Afra Sümeyye Dereci (10), Muhammet Ali Dereci (7) ve A.B.D.’nin (12), bileklerini kesti. Komşuların ihbarı üzerine adrese çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Afra Sümeyye Dereci ve Muhammet Ali Dereci’nin hayatını kaybettiği belirlendi. Yaralı olan A.B.D. ise ambulansla hastaneye kaldırıldı. Tedaviye alınan A.B.D.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Serpil Altınok Dereci, polis tarafından olay yerinde gözaltına alındı. Olay Yeri İnceleme ekibi evde ve çevresinde inceleme yaptı. Ekiplerin çalışması sırasında eve gelen ailenin yakınları gözyaşlarına boğuldu.

‘KADIN NE YAPACAĞINI BİLMİYORDU’

Ailenin komşusu Nevzat Çetin, sesleri duyup dışarı çıktığını söyleyerek “Birileri kavga ediyor sandım. Kırmızı montlu bir çocuk, ‘Abi bu katil, öldürdü’ dedi. O esnada komşularla eve çıktık. Kapıda çocuğun birini gördük, bileği kesilmiş. İki çocuk yatıyordu. Görünce kendimi kaybettim. Elinde bıçak vardı. Buraya yeni taşındılar, 3-4 aylık kiracılar. Biz fazla tanımıyoruz ama mazlumlardı. Kocası çok iyi bir insandı. Hayatta düşünmem böyle bir şey olacağını. Anneyi götürdüler, kadın ne yaptığını bilmiyordu. Babaları markette muhasebe müdürlüğü yapıyordu. Sessiz, çocuklarına düşkün biriydi” dedi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Related Posts

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Vakıf kültürü birliğimizin sembolüdür

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Vakıflar Haftası Toplu Açılış Töreni’nde önemli açıklamalarda bulunuyor.

X, profil resmine İmamoğlu koyanların hesabını askıya alıyor!

X, profil resmine Ekrem İmamoğlu’nu koyan hesapları askıya almaya başladı.

Ayrılığı hazmedemeyen cani, eski eşini pusu kurup öldürmüş

Adana’da 6 ay önce boşandığı 54 yaşındaki Neriman Onur’u tabancayla başından vurarak öldüren cani Mehmet Ali Nayki’nin (58) ayrılığı hazmedemediği, işten dönen eski eşinin servisten indiği noktada pusu kurduğu ortaya çıktı. 20 yaşındaki oğlu Oğlu Caner Nayki tarafından darbedilen cinayet şüphelisi Mehmet Ali Nayki’nin hastanedeki tedavisinin sürdüğü bildirildi.

Aşiretler de nasibini aldı! Düğünlerde imitasyon takı takmaya başladılar

Van’da her yıl düzenlenen aşiret düğünleri, binlerce davetlinin katılımıyla gerçekleşiyor. Bu düğünlerde gelin ve damada milyonlarca liralık altın takılması gelenek haline gelirken, son iki yılda altın fiyatlarındaki artış nedeniyle birçok kişi imitasyon takılara yöneldi.

Ayhan Barut’tan sağlık emekçileri için çözüm çağrısı

CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, fedakar sağlık emekçilerinin derinleşen sorunlarına çözüm üretmeyen AKP iktidarı ve Sağlık Bakanlığı’nı Meclis’te eleştirdi. Doktorlardan hemşirelere, teknisyenlerden memurlara tüm sağlık emekçilerinin ‘çare’ aradığını belirten Barut, özlük hakları ve çalışma koşullarının iyileştirilmesini, aynı yerde 4 yıl çalışma şartı, yetersiz atamalar ve mülakat haksızlığıyla ilgili acil adım atılmasını istedi.

Tartıştığı kadını sokak ortasında darp etti!

İstanbul Gaziosmanpaşa’da bir erkek, gece saatlerinde caddede tartıştığı kadına tokat attı. O anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir