Kaymakam Doğru’dan Demiryolu İncelemesi

Germencik Kaymakamı Sultan Doğru, Demiryolu Güzergahını Yakından İnceledi

Aydın’ın Germencik ilçesinin Kaymakamı olan Sultan Doğru, Denizli-İzmir seferini yapan trene binerek, demiryolu güzergahını yerinde inceledi.

Geçen Aralık ayında göreve başlayan Kaymakam Sultan Doğru, ilçe genelinde yapılan ziyaretlerine devam etmektedir. Kaymakam Doğru, sahada yapılan incelemelerin ardından son olarak TCDD Germencik ve Ortaklar İstasyon şefliklerini ziyaret ederek burada görevli yetkililerden detaylı bilgi aldı. Aldığı bilgiler doğrultusunda, Denizli-İzmir seferini yapan trene bine ve demiryolu güzergahını yakından inceledi.

Germencik Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, “Kaymakam Sultan Doğru, TCDD Germencik ve Ortaklar İstasyon Şefliklerini ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgi edindi ve Denizli-İzmir bölgesel yolcu treninin seferine katılarak demiryolu güzergahını ve geçit noktalarını yakından inceledi” ifadelerine yer verildi. – AYDIN

Related Posts

Doha’daki müzakerelere katılan İsrailli yetkili: İsrail, görüşmelerde Gazze’ye saldırılarını kalıcı olarak sona erdirmeye açık

Doha’daki müzakerelere katılan İsrailli yetkili: İsrail, görüşmelerde Gazze’ye saldırılarını kalıcı olarak sona erdirmeye açık

ABD’de Epstein tartışması: “Suç ortağı, Trump’ın başkan olmasını bekliyordu”

Pedofili milyarder Epstein’in suç ortağı Maxwell’in Florida’da tutulduğu hapishanede her şeyi kayıt altına aldığı ve her gün avukatlarıyla telefonda konuştuğu ifade edildi.

ABD ve İsrail’in ‘ölüm vakfı’

ABD-İsrail güdümlü “Gazze İnsani Yardım Vakfı”nın dağıttığı yardımları almaya gelen Filistinliler her zamanki gibi İsrail’in saldırısına uğradı. Refah’ta yardım bekleyen 32 kişi, Netzarim Kavşağı’nda ise yardım bekleyen 4 kişi hayatını kaybetti. İsrail’in dün katlettiği Filistinlilerin sayısı ise 64 oldu.

Suriye hükümeti: Süveyda il merkezindeki çatışmalar sona erdi

Suriye İçişleri Bakanlığı Sözcüsü Nureddin el-Baba, Süveyda il merkezinde günlerdir devam eden çatışmalara ilişkin açıklamalarda bulundu. Sözcü, kentte süren çatışmaların sona erdiğini duyurdu.

Suudi Arabistan’ın “Uyuyan Prensi” hayatını kaybetti

Suudi Arabistan kraliyet ailesinin simge isimlerinden biri olan Prens Velid bin Halid bin Talal bin Abdülaziz El Suud, tam 20 yıl süren komanın ardından hayata gözlerini yumdu. 35 yaşındaki Prens’in vefatını, babası Prens Halid bin Talal, sosyal …

Bursaspor’dan Yoğun Hazırlık

Bursaspor, yeni sezon öncesi teknik taktik çalışmalarını sürdürüyor, enerjileri yüksek.