İzmir’de “Çok Tuhaf Soruşturma” oyununun prömiyeri yapıldı

İzmir’de “Çok Tuhaf Soruşturma” Oyunu Prömiyer Yaptı

İZMİR (İGFA) – İzmir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları (İzBBŞT) tarafından hazırlanan yeni oyun “Çok Tuhaf Soruşturma”nın prömiyeri, İzBBŞT İsmet İnönü Sahnesi’nde gerçekleşti. Prömiyere sanatseverlerin yoğun ilgisiyle İzBBŞT Genel Sanat Yönetmeni Levent Üzümcü, İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Pınar Okyay, İzmir Büyükşehir Belediyesi Kültür AŞ Genel Müdürü Ömer Genç ve birçok önemli ismin katılımı sağlandı. Seyirciler tarafından yoğun alkışlarla karşılanan oyuncuların performansı büyük beğeni topladı.

“Çok Tuhaf Soruşturma”nın rejisörlüğünü üstlenen İzBBŞT Genel Sanat Yönetmeni Vekili Harun Özer, oyunun ardından yaptığı konuşmada, Ferhan Şensoy’un eserini tanıtarak tüm İzmirlileri bu muhteşem tiyatro deneyimini yaşamaya davet etti.

Biletler Hızla Tükeniyor!

İzBBŞT tarafından sahnelenen “Çok Tuhaf Soruşturma” oyununa gösterilen ilgi nedeniyle biletler günler öncesinden tükendi. 3-4-5 Ocak tarihlerindeki gösterimler için biletler İzBBŞT Bilet Gişeler ve kultursanat.izmir.bel.tr adresinden temin edilebilir.

Oyun Hakkında

Ferhan Şensoy’un kaleminden çıkan ve ülkemizdeki adalet sistemindeki çarpıklığı konu alan “Çok Tuhaf Soruşturma” oyununda Ayhan Anıl, Bahadır Buyruk, Ozan Çolak, Mustafa Can Yılmaz, Okan Kam ve Candaş Yılancı gibi yetenekli oyuncular rol alıyor. Işık tasarımı Kaan Burmaoğlu, sahne tasarımı Anıl Işık, giysi tasarımı Deniz Bilgili ve müzik tasarımı Kıvanç Sarıkuş tarafından yapılan oyun, izleyicileri derin düşüncelere sürüklüyor.

Related Posts

Lavrov’dan kritik açıklama: Putin hazır

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile Hindistan Dışişleri Bakanı Subrahmanyam Jaishankar Moskova’da bir araya geldi. Lavrov, Hint mevkidaşıyla düzenledikleri ortak basın toplantısında Ukrayna ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Lavrov, Moskova …

Ömer Çelik’ten Özgür Özel’e tepki “Siyasi navigasyon”

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, CHP lideri Özgür Özel’in siyasi eleştirilerini adres şaşırarak AK Parti’ye yönelttiğini söyledi.

Serdal Adalı transfer için tarih verdi

Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, TFF ve MHK ile yaptığı görüşmenin ardından hakem hatalarına değinirken, transfe için de tarih verdi. Adalı, “Bu hafta eksik pozisyonları tamamlayacağız” dedi.

İHH 5’inci Ulusal Afet Yönetimi Tatbikatı başarıyla gerçekleştirildi

İHH İnsani Yardım Vakfı Afet Yönetimi, Ankara’da gerçekleştirdiği 5’inci Ulusal Afet Yönetimi Tatbikatını başarıyla tamamladı. 1350 Afet Yönetimi gönüllüsünün destek verdiği tatbikatta kentsel, suda ve doğada arama kurtarma çalışmaları gerçekleştirildi.

Karar yazarı Taşgetiren: CHP’nin iki problemi var

Karar yazarı Taşgetiren: CHP’nin iki problemi var

Özgür Özel Silivri’de Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret ediyor

Özgür Özel Silivri’de Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret ediyor