İstanbul’da yüzlerce kilogram uyuşturucu yakalandı!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Arnavutköy’de gerçekleştirilen operasyon hakkında sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Bakan Yerlikaya, operasyonun Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığı ile Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirildiğini belirtti.

Operasyonda, 29 parça halinde 773 kilogram sıvı metamfetamin ile kristal halde 28,5 kilogram metamfetamin uyuşturucu maddesi ele geçirildiğini ve zehir taciri 2 şüphelinin yakalandığını ifade eden Bakan Yerlikaya, operasyonu koordine eden Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığını ve görev alan polisleri tebrik etti.

Yerlikaya, “Uyuşturucu, insanlığın en büyük düşmanıdır. Buna cüret eden zehir tacirleriyle ülkemiz ve insanlık adına mücadele etmeye devam edeceğiz” açıklamasında bulundu. Uyuşturucuyla mücadele konusunda kararlılık mesajı veren Bakan Yerlikaya, suçla mücadelede kararlılıkla devam edeceklerini vurguladı.

Related Posts

Erdoğan ‘PKK’ eleştirilerini hedef aldı

GENÇFEST’te konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘terörsüz Türkiye’ olarak nitelendirilen süreci eleştirenleri hedef aldı. Erdoğan, bazı televizyon programlarında ve köşe yazılarında PKK’nın fesih ve silah bırakma kararından rahatsız olunduğunu savundu.

Savaş uçağı denize düştü, pilot son anda kurtuldu

Ukrayna Hava Kuvvetleri, bir F-16 savaş uçağının Cuma sabahı olağan dışı bir durum sonrası düştüğünü duyurdu. Pilotun güvenli şekilde atladığı kazanın Rusya ile bağlantılı olmadığı belirtilirken, olay tüm yönleriyle soruşturuluyor.

Çad’da çiftçilerin hayvan otlatma kavgası savaşa döndü: 35 çiftçi öldü

Çad’da çiftçiler arasında çıkan çatışmada 35 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi de yaralandı.

‘Devlet Bahçeli entübe edildi’ demişti… Can Ataklı hakkında 4,5 yıla kadar hapis istemi

MHP lideri Bahçeli’nin entübe edildiğini ileri sürdüğü paylaşımı nedeniyle gazeteci Can Ataklı hakkında, 4 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle iddianame hazırlandı.

‘Ucuz kopya’ sanılmıştı: Nadir nüshalardan olduğu anlaşıldı

Harvard Üniversitesi koleksiyonunda “ucuz kopya” zannedilen Magna Carta belgesinin, 1300 yılına ait nadir nüshalardan biri olduğu ortaya çıktı. Bu tarihi keşif, İngiliz hukuk sistemine dair önemli ipuçları taşıyor.

ABD’den Türkiye’ye AIM füzelerinin satışına onay

ABD Dışişleri Bakanlığı, uzun bir aranın ardından Türkiye’ye yönelik askeri bir satışı onaylama kararı aldı. ABD Dışişleri Bakanlığı, Türkiye’ye 305 milyon dolar bedel ile AIM-9X Sidewinder ve AIM-120C-8 AMRAAM tipi havadan havaya füzelerin satışını onayladı.