Hırsızlıktan 25 yıl 10 ay hüküm giyen kişi yakalandı

Emniyet Ekipleri Aranan Şahsı Yakalayarak Teslim Etti

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Devriye Ekipler Amirliği, merkezde bulunan Kocasinan ilçesi Gevher Nesibe Mahallesi’nde aranan kişilere karşı başarılı bir operasyon gerçekleştirdi.

Ekipler, 27 yaşındaki E.A. adlı şahsı, üzerinde “hırsızlık” suçundan kesinleşmiş toplam 25 yıl 10 ay hapis cezası bulunan biri olarak tespit ederek yakaladı.

Yakalanan hükümlü, yapılan işlemlerin ardından cezaevine gönderilmek üzere teslim edildi.

Related Posts

Düzce’de Cinayet: Şüpheli Tuvalette Yakalandı

Düzce’de Y.T., sağlık merkezi önünde Ahmet Karabulut’u vurdu; kaçtığı tuvalette yakalandı.

Oltu’da Sel Felaketi: Bir Araç Suyun İçinde Sürüklendi

Erzurum’un Oltu ilçesinde yaşanan sağanak yağış, sel felaketine neden oldu. Bir otomobil sel sularına kapıldı, sürücü ve eşi son anda kurtarıldı. Eşinin halat yardımıyla kurtarılması dikkat çekti.

Tutuklu eski Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık için Adli Tıp’tan karar

Lenfoma şüphesiyle ameliyat olan tutuklu eski Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’ın sağlık durumu hakkında Adli Tıp raporu geldi. Rapor, Çalık’ın tüm sağlık kontrollerinin ve tetkiklerinin yeniden yapılması gerektiğini belirtti.

Samsun’da Futbol Oynarken Kalp Krizi

Emekli yüzbaşı Hasan Hesapçı, halı sahada kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Yunus Emre Vakfı Eski Başkanı Tutuklandı

Yunus Emre Vakfı’ndaki usulsüz işlemler nedeniyle eski başkan Şeref Ateş tutuklandı.

Galatasaray’da Barış Alper’in yerine yeni dünya yıldızı

Galatasaray, Barış Alper Yılmaz’ın takımdan ayrılması durumuna karşılık Bayern Münih’te forma giyen Kingsley Coman’ı listesine ekledi.