Erdoğan: Cumhur İttifakı ne kadar kucaklayıcı olursa, Türkiye’nin bütün hedeflerine ulaşması da o kadar kolay gerçekleşir

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Parti İl Kongresinde Konuştu

T24 Haber Merkezi

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin 8. Olağan İl Kongresi’nde önemli açıklamalarda bulundu.

Erdoğan’ın kongrede yaptığı konuşmanın öne çıkan başlıkları şu şekilde:

“Terörsüz bir Türkiye hedefi doğrultusunda attığımız adımlarla ekonomik sorunlara kalıcı çözümler getirecek programlarımızla ülkemizi geleceğin zorlu dünyasına hazırlamaya çalışıyor, teknolojik ve diplomatik ataklarımızla süreci ilerletiyoruz. Her zaman ülkemizin ve milletimizin menfaatlerini göz önünde bulundurarak politikalarımızı belirliyor ve 85 milyon vatandaşımızın refahı için gece gündüz çaba harcıyoruz.

“Biz, ülkemizin ve milletimizin kaderini paylaşan bir partiyiz ve birlikte güçlüyüz. Cumhur ittifakının verimliliği ve kucaklayıcılığı arttıkça, Türkiye’nin hedeflerine ulaşması ve milletin hayallerine ulaşması daha da kolaylaşacaktır.

“Ülkemizin en büyük sorunu, üstesinden gelmeye çalıştığımız tatlı su siyasetçilerinin her alanda yer edinmesidir. Hiçbir değer yaratmadan, sadece lafla, seviyesiz polemiklerle ve yalan yanlış sosyal medya gönderileriyle siyaset yapan bu kişiler ne yazık ki aramıza sızmaktadır. Bu tür yaklaşımları ve farklı gündemler peşinde koşanları görmezden gelmeyeceğiz. Bizim siyaset anlayışımızda böyle bir yerleri olamaz.

Detaylar çok yakında…

Related Posts

Suriye hükümeti: Süveyda il merkezindeki çatışmalar sona erdi

Suriye İçişleri Bakanlığı Sözcüsü Nureddin el-Baba, Süveyda il merkezinde günlerdir devam eden çatışmalara ilişkin açıklamalarda bulundu. Sözcü, kentte süren çatışmaların sona erdiğini duyurdu.

Suudi Arabistan’ın “Uyuyan Prensi” hayatını kaybetti

Suudi Arabistan kraliyet ailesinin simge isimlerinden biri olan Prens Velid bin Halid bin Talal bin Abdülaziz El Suud, tam 20 yıl süren komanın ardından hayata gözlerini yumdu. 35 yaşındaki Prens’in vefatını, babası Prens Halid bin Talal, sosyal …

Bursaspor’dan Yoğun Hazırlık

Bursaspor, yeni sezon öncesi teknik taktik çalışmalarını sürdürüyor, enerjileri yüksek.

Erdoğan, Gençlerle Sigaraya Karşı Mücadele Konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gençler ve sporcularla bir araya geldiği programda ilk kez karşılaştığı Beşiktaşlı futbolcu Tayyip Talha Sanuç’a, “Tayyip sen misun? Ben de televizyonlarda Tayyip, Tayyip diye birisini duyuyorum ama nereden çıktı bu Tayyip diyorum.

Kaza Sonucu Hayatını Kaybeden Vali İçin Tören Düzenlendi

Eski Bitlis Valisi Erol Karaömeroğlu, trafik kazasında hayatını kaybetti. İçişleri Bakanlığında tören yapıldı.

Rick Van Drongelen, yeni sezon için umutlu!

Samsunspor’un savunma oyuncusu Rick Van Drongelen açıklamalarda bulundu.