Dönüşüm için hak sahipleriyle görüşmeler başlıyor!

Ankara’da Kentsel Dönüşüm Projesi İçin Hak Sahipleriyle Görüşmeler Başlıyor

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, yeşil, sosyal ve dirençli bir şehir hedefiyle oluşturduğu kentsel dönüşüm projesi kapsamında hak sahipleriyle görüşmelere başlıyor.

Mahalle Mahalle Gezerek İnceleme Yapan Ekipler

Başkan Alemdar, dönüşüm hazırlıkları çerçevesinde fizibilite çalışmalarını tamamladıklarını ve ekiplerinin mahalle mahalle gezerek detaylı incelemelerde bulunduğunu, şimdi ise hak sahiplerinin görüşlerini alacaklarını açıkladı.

Birlikte Yeniden İnşa Edilecek

Ankara Şehir Merkezi’nde bulunan mahalle sakinlerinin, düşüncelerini ve taleplerini ileteceği toplantının 16 Ocak Perşembe günü saat 13.00’da Orhan Gazi Kültür Merkezi’nde gerçekleşeceğini belirten Başkan Alemdar, “Karar vatandaşlarımızın, hak sahiplerinin olacak. Birlikte, el ele bu şehri daha güçlü bir şekilde yeniden inşa edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

“Tüm Taleplere Kulak Vereceğiz”

Başkan Alemdar, konuyla ilgili şunları söyledi: “Göreve geldiğimiz günden bu yana deprem riskine karşı hareket ediyor ve Ankara’ya yakışır bir projeyle daha güçlü bir şehrin inşasını nasıl gerçekleştirebileceğimizin planlarını yapıyoruz. Ekiplerimizi oluşturduk, tespit çalışmalarını hızla tamamladık. Yeşil, sosyal ve dirençli bir şehrin inşası için aşamalı bir şekilde dönüşüm çalışmalarını hayata geçirmek istiyoruz. Bu yüzden Tığcılar Mahallesi’nde fizibilite çalışmalarından sonra vatandaş katılımıyla süreci devam ettiriyoruz. Hemşehrilerimizin düşüncelerini ve taleplerini dinleyeceğiz. Umuyoruz ki bu şehri beraber, birlikte yeniden inşa ederken kardeşlik ruhuyla hareket ederiz. Herkesin bu şehrin geleceği için elinden geleni yapmasını temenni ediyoruz. Bu adımın hayırlara vesile olmasını diliyorum” açıklamasında bulundu.

Related Posts

CHP’li Başarır ve AKP’li Varank arasında ‘derisi kalın’ tartışması! Varank’tan ilginç soru…

TBMM Genel Kurulu’nda zeytinliklerin madencilik faaliyetlerine açılmasını öngören kanun teklifinin görüşmeleri başladı. Kanun teklifinin görüşmeleri sırasında CHP’li Ali Mahir Başarır ile AKP’li Mustafa Varank arasında ‘derisi kalın’ tartışması yaşandı.

Üst düzey Rus komutan Kursk’ta hayatını kaybetti

Rusya Deniz Kuvvetleri Komutan Yardımcısı Tuğgeneral Mihayil Gudkov’un, görev esnasında Kursk bölgesinde hayatını kaybettiği duyuruldu.

Evini basan 2 kardeşine kurşun yağdırdı

Mardin’de Harun A., evini basan kardeşleri Hasan A. (51) ve Hüseyin A.’yı (46) pompalı tüfekle yaraladı.

Böbrek nakli sonrası parazit şoku: İki hasta kurtçukla doldu

ABD’de iki erkek hasta, aynı bağışçıdan aldıkları böbrek nakilleri sonrası parazit kurtçuklarla dolu bir vücutla mücadele etmek zorunda kaldı. New England Journal of Medicine’de yayımlanan vakaya göre, organların geldiği bağışçının Karayipler’de yaşamış olması bu nadir ve tehlikeli enfeksiyonun kaynağı olarak belirlendi.

Odunlukta çıkan yangın araçları küle çevirdi

Bursa’da odunlukta çıkan yangın, park halindeki elektrikli bisiklet ve kamyonete sıçradı. Yangın, sebebiyle araçlar kullanılamaz hale geldi.

Erdoğan’dan Özgür Özel’e Almanya eleştirisi: ‘AK Parti’yi şikâyet etmeye gitti’

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Özgür Özel’in Almanya ziyaretini eleştirdi ve “AK Parti’yi şikâyet etmeye gitti” ifadelerini kullandı.