Dilek İmamoğlu’na First Lady telefonu

Hayrunnisa Gül, Ekrem İmamoğlu’nun Eşini Aradı

Türkiye Belediyeler Birliği ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun eşi Dilek İmamoğlu, tutuklanarak görevden alındı. Ancak ilginç bir detay ortaya çıktı. 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün eşi Hayrunnisa Gül, Dilek İmamoğlu’nu telefonla arayarak destek verdi.

Oda TV yazarı Ayşe Baykal, Dilek İmamoğlu’na yakın kaynaklardan edindiği bilgiyi yazdı. Baykal, “Dilek Hanım’a yakın kaynaklar tarafından öğrendiğim bir bilgiyi de paylaşmak istiyorum. 2014 yılında başlattığı intifadasını değerli gördüğüm ve kendisine biçilen rolün dışına çıkabilme cesaretini gösteren Hayrunnisa Gül, Dilek Kaya İmamoğlu’na destek vermek için aramış ve görüşüyorlarmış. Kadın dayanışması için kendisini tebrik ediyorum.” ifadesini kullandı.

Related Posts

Ziraat Odası’nın satışa çıkardığı arsa ortalığı karıştırdı, çiftçiler traktörlü eylem kararı aldı

Muğla’nın Milas ilçesindeki Milas Ziraat Odası yönetimi odaya ait ğ4400 metrekarelik arsa ı 25 milyon TL: den satışa çıkardı. Oda eski ve kurucu başkanı üyeler ile çiftçiler karara tepki gösterdi. Milaslı çiftçiler ihale öncesinde oda bahçesinde traktörlü eylem yapıp satışı protesto etme kararı aldı.

Parka gitti milyoner döndü

Sayısal lotoda rastgele işaretlediği sayılarla bir gecede milyoner oldu. Hayatı değişen adam ilk ne alacağını da açıkladı.

Romanya’da yenilenen cumhurbaşkanı seçimi ikinci tura kaldı

Romanya’da yenilenen cumhurbaşkanı seçimi ikinci tura kaldı

Son dakika… Husiler İsrail’e karşı hava ablukası uygulayacağını duyurdu: Netanyahu’dan savaş tehdidi

Yemen’deki Husiler 4 Mayıs’ta İsrail’in en büyük havalimanı Ben Gurion’u balistik füzeyle hedef aldı. Saldırının ardından bir açıklama yapan Husilerin sözcüsü Yahya Seri, İsrail’e karşı kapsamlı bir hava ablukası uygulayacaklarını belirterek, uluslararası havayolu şirketlerine bölgeden uzak durmaları gerektiğini bildirdi. İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Husilerin saldırısına tepki göstererek, Gazze’deki savaştan vazgeçmeyeceklerini kaydederken, ABD, Yemen’e misilleme saldırısı gerçekleştirdi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e saldıran zanlı hakkında yeni karar!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e AKM’deki protokol kapısından çıkarken yumruklu saldırı düzenleyen zanlı Selçuk Tengioğlu’nun gözaltı süresinin bir gün uzatılmasına karar verildi.

CHP lideri Özel’e saldırı sonrası ‘yeni olaylar olabilir’ uyarısı!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Sırrı Süreyya Önder’in AKM’deki cenazesi sonrası şartlı tahliye edilen 66 yaşındaki Selçuk Tengioğlu’nun yumruklu saldırısına uğradı. Olayın ardından kamuoyu araştırmacısı Mehmet Ali Kulat dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir