Denizli Büyükşehir’den kar mesaisi

Denizli Büyükşehir Belediyesi Karla Mücadeleye Hazır

Denizli, beklenen kar yağışına karşı önlemlerini alan Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, özellikle Çameli ilçesinde etkili olan kar yağışıyla mücadele ediyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Merkez-Gökçeyaka Mahallesi ile Güzelyurt Mahallesi arasındaki 6 kilometrelik yol, Cumaalanı-Güzelyurt Mahallesi arasındaki 6 kilometrelik yol ve Sofular-Arıkaya-Gürsü mahalleleri arasındaki 20 kilometrelik yolda kar temizleme çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, ulaşımın aksamaması için büyük bir özveriyle çalışmalarını yürütüyor.

Related Posts

Real Madrid kazandı, Arda Güler’e övgü üstüne övgü yağdı: Xabi Alonso “Harika” dedi, mest oldu

Real Madrid’in Osasuna’yı 1-0 mağlup ettiği maçta Arda Güler’in performansı dikkat çekti.

Belgrad sokakları yine karıştı

Son bir haftadır tansiyonun yüksek olduğu Sırbistan’da hükümet karşıtı protestolar devam ediyor. Belgrad’daki son gösteride yine polisle çatışma çıktı.

Resmi teklif yapıldı! Fenerbahçe’den bomba orta saha hamlesi

Fenerbahçe, Tottenham forması giyen Rodrigo Bentancur’u transfer listesine aldı. Fenerbahçe’nin 15 milyon euroluk resmi teklifini İngiliz ekibine ilettiği belirtildi.

Nereden nereye! Neymar’ı hüngür hüngür ağlatan skor

Brezilyalı futbol yıldızı Neymar, Santos’un Vasco da Gama karşısında aldığı 6-0’lık tarihi yenilgi sonrası gözyaşlarına boğuldu. Morumbis Stadı’nda oynanan maçta Santos, rakibi Vasco da Gama karşısında ağır bir yenilgi aldı. Bu sonuç, Neymar’ın kariyerindeki en ağır yenilgilerden biri olarak kaydedildi.

İran’dan Zengezur Koridorunda ABD endişesi

İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkian, Ermenistan’a gerçekleştirdiği resmi ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, Güney Kafkasya’daki meselelerin bölge dışı aktörlerce yönlendirilmesinin sorunları derinleştireceği uyarısında bulundu. İran, Azerbaycan ile Ermenistan arasında ABD arabuluculuğunda imzalanan ve “Trump Rotası” (TRIPP) olarak adlandırılan yeni koridor projesine karşı temkinli yaklaşımını bir kez daha dile getirdi.

Müjdat Gezen emniyete gitti

Sanatçı Müjdat Gezen, YouTube kanalındaki ifadeleri nedeniyle “halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama” suçlamasıyla yürütülen soruşturma kapsamında emniyette ifade verdi. Gezen, sözlerinin espri amaçlı olduğunu belirtti.