Beylikdüzü’nde alkollü mekanda kavga: 2 ağır yaralı, 3 gözaltı

Beylikdüzü Marina’da Meydana Gelen Kavga!

Geçtiğimiz gece Beylikdüzü Marina’da meydana gelen olayda alkollü bir mekanda bulunan arkadaş grubu, diğer müşterileri rahatsız ederek taşkınlık yaptı. İşletme çalışanları grubu uyararak dışarı çıkarmak istediğinde ise tartışma çıktı ve kavga başladı.

Olay yerine polis ve acil sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri kavga nedeniyle toplanan kalabalığı dağıtırken, yapılan kontrollerde 2 kişinin ağır yaralandığı belirlendi ve hemen ambulanslarla hastanelere sevk edildi.

Polis, kavgaya karıştığı tespit edilen 3 kişiyi gözaltına alarak soruşturmaya devam ediyor.

Related Posts

Kardeşini kurtarmak isterken nehirde kaybolan gencin cesedi bulundu

Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesi Kesikağaç Mahallesi’nde Dicle Nehri’nde yaşanan acı olayda, akıntıya kapılarak kaybolan 17 yaşındaki Ömer Alpaydıncı’nın cansız bedenine ulaşıldı.

NYT’den Netanyahu’ya yanıt: Bağımsız gazeteciler olarak kamu yararı için hayati önem arz eden bilgileri paylaşma sorumluluğuna sahibiz

NYT’den Netanyahu’ya yanıt: Bağımsız gazeteciler olarak kamu yararı için hayati önem arz eden bilgileri paylaşma sorumluluğuna sahibiz

Şehir Rehberi

Anadolu’dan İstanbul’a sanat köprüsü İstanbul Modern’in hayata geçirdiği eğitim programı “Sanat Yolunda”, ilk yılını başarıyla tamamladı. Anadolu’daki güzel sanatlar mezunlarına yönelik düzenlenen program kapsamında Nevşehir, Mardin, Trabzon ve Van …

Erdoğan’ın konuşması ‘tarihi’ çıkmadı, sosyal medya ti’ye aldı: ‘Dağ fare doğurdu…’

Terör örgütü PKK’nin sembolik silah bırakma sürecinin başlamasının ardından değerlendirmelerde bulunan AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, “tarihi” denilen konuşmasını bu sabah yaptı. Erdoğan’ın “tarihi” olması beklenen konuşması, kamuoyu tarafından “tarihi” bulunmadı. Söz konusu konuşmaya ilişkin sosyal medyada sosyal medya kullanıcıları, siyasiler ve gazetecilerden peş peşe yorum geldi.

Hamas: Batı Şeria’da bir Filistinlinin darbedilerek öldürülmesi İsrail’in faşist planlarını ortaya koyuyor

Hamas, İsraillilerin Ramallah’ın kuzeyinde darbederek bir Filistinliyi öldürmesinin ardından yazılı açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, İsrail’in Filistinlilere yönelik saldırıları, terörist yaklaşımını ve Batı Şeria topraklarını yok etmeye dönük faşist planlarını ortaya koyduğu ifade edildi

Son Dakika… Mehmet Murat Çalık’ın tutukluluğuna devam kararı verildi!

Son dakika gelişmesi… İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) yönelik soruşturmalarda 23 Mart’ta tutuklanan ve 4 Haziran’da Silivri’deki Marmara Cezaevin’den İzmir Buca Kırıklar Cezaevi’ne sevk edilen Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, sağlık durumunun ciddiyetine rağmen tutukluluğuna devam kararı verildi.