Ayşe Ünlüce 2024’ü çocuklarla uğurladı

Ayşe Ünlüce, Eskişehir’de Çocuklarla Renkli Bir Buluşmada

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Çocuk Hakları Birimi organizasyonuyla düzenlenen etkinlikte çocuklarla buluştu. Programa Başkan Ünlüce’nin yanı sıra Genel Sekreter Vekili M. Recai Erdir, Genel Sekreter Yardımcıları Senem Ekinci, Metin Bükülmez ve birçok çocuk katıldı.

Şarkılar ve danslar eşliğinde gerçekleşen buluşmada minikler, yeni yıl hakkındaki düşüncelerini paylaştılar. Başkan Ünlüce, çocuklarla sohbet ederek yeni yıllarını kutladı.

Çocuklarla keyifli zaman geçiren Başkan Ünlüce, 2025’in tüm çocuklar için daha eğlenceli ve mutlu bir yıl olmasını temenni etti ve şunları söyledi: “Bu şehirde ne yapıyorsak önce onlar için! Çocuk Hakları Birimimiz tarafından düzenlenen yeni yıl etkinliğine katılarak aydınlık yarınlarımızın teminatı çocuklarımızla buluştuk, heyecanlarına ortak olduk, yeni yıllarını kutladık. Soran, sorgulayan, haklarını bilen nesiller yetiştirmek en önemli görevlerimizden biri. Günümüze neşe, umudumuza umut katan tüm çocuklarımızı gözlerinden öpüyor, tüm çocuklarımız için güzel bir yıl diliyorum.” dedi.

Renkli buluşma, çocuklarla çektirilen hatıra fotoğraflarıyla son buldu.

Related Posts

Real Madrid kazandı, Arda Güler’e övgü üstüne övgü yağdı: Xabi Alonso “Harika” dedi, mest oldu

Real Madrid’in Osasuna’yı 1-0 mağlup ettiği maçta Arda Güler’in performansı dikkat çekti.

Belgrad sokakları yine karıştı

Son bir haftadır tansiyonun yüksek olduğu Sırbistan’da hükümet karşıtı protestolar devam ediyor. Belgrad’daki son gösteride yine polisle çatışma çıktı.

Resmi teklif yapıldı! Fenerbahçe’den bomba orta saha hamlesi

Fenerbahçe, Tottenham forması giyen Rodrigo Bentancur’u transfer listesine aldı. Fenerbahçe’nin 15 milyon euroluk resmi teklifini İngiliz ekibine ilettiği belirtildi.

Nereden nereye! Neymar’ı hüngür hüngür ağlatan skor

Brezilyalı futbol yıldızı Neymar, Santos’un Vasco da Gama karşısında aldığı 6-0’lık tarihi yenilgi sonrası gözyaşlarına boğuldu. Morumbis Stadı’nda oynanan maçta Santos, rakibi Vasco da Gama karşısında ağır bir yenilgi aldı. Bu sonuç, Neymar’ın kariyerindeki en ağır yenilgilerden biri olarak kaydedildi.

İran’dan Zengezur Koridorunda ABD endişesi

İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkian, Ermenistan’a gerçekleştirdiği resmi ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, Güney Kafkasya’daki meselelerin bölge dışı aktörlerce yönlendirilmesinin sorunları derinleştireceği uyarısında bulundu. İran, Azerbaycan ile Ermenistan arasında ABD arabuluculuğunda imzalanan ve “Trump Rotası” (TRIPP) olarak adlandırılan yeni koridor projesine karşı temkinli yaklaşımını bir kez daha dile getirdi.

Müjdat Gezen emniyete gitti

Sanatçı Müjdat Gezen, YouTube kanalındaki ifadeleri nedeniyle “halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama” suçlamasıyla yürütülen soruşturma kapsamında emniyette ifade verdi. Gezen, sözlerinin espri amaçlı olduğunu belirtti.