Yangına müdahaleye giderken hayatını kaybetmişti! Dikkat çeken detay ortaya çıktı

Bursa Orman Yangınında Hayatını Kaybedenler İçin Tören Düzenlendi

Bursa’nın Gürsu ve Kestel ilçeleri arasında çıkan orman yangınına su taşıyan tanker şarampole devrildi ve feci kazada araçtaki üç kişi yaşamını yitirdi.

Yangın esnasında ilk yardıma koşan Kazım Bayrak’ın ağabeyi İbrahim Bayrak, kardeşinin mobilya işi yaptığını ve bekar olduğunu belirtti.

Yangının ilk çıktığı anlarda kardeşinin gönüllü olarak bölgeye gittiğini aktaran ağabey Bayrak, “Kardeşim yangınlar çıktığında gönüllü olarak Dışkaya Mahallesi’ne gitti. Orada Bolu’dan gelen su tankeri sürücüsüyle tesadüfen karşılaşıyor. Kazım ve diğer arkadaş ona yardımcı olmak, vatanımıza milletimize faydalı olmak ve yangını söndürmek için birlikte mücadele ediyorlar.”

Bayrak, yaşanan kazanın ardından ölüm haberi aldıklarını dile getirerek, “Bu ülke, bu vatan hepimizin. Bizim de bu doğayı, ormanları korumamız lazım. Çöpleri gelişi güzel atıyoruz, ormanlarımızı pisletiyoruz. Mangal yapıyorlar, köz bırakıp gidiyorlar. Biraz daha duyarlı olmamız gerekiyor” ifadesini kullandı.

Bursa’nın Gürsu ve Kestel ilçeleri arasında çıkan orman yangınında hayatını kaybedenler için tören düzenlendi. Tanker kazasında şehit olan Ahmet Demirel, Kazım Bayrak ve Mehmet Şimşek için Gürsu ilçesinde ve Bolu’da cenaze törenleri düzenlendi.

Related Posts

İsrail, Hanzala’daki son 2 aktivisti serbest bıraktı

İsrail’in uluslararası sularda alıkoyduğu Hanzala gemisindeki 21 aktivistten gözaltında tutmayı sürdürdüğü son 2 aktivistin serbest kaldığı bildirildi.

Trump: Kanada’nın Filistin’i tanıma kararı ticaret anlaşmamızı zora sokar

Trump: Kanada’nın Filistin’i tanıma kararı ticaret anlaşmamızı zora sokar

Son Dakika… Rusya’da 8.8’lik deprem: Japonya’da tsunami, Amerika’da tahliyeler başladı

Rusya’da Kamçatka bölgesinde 8.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Bölgede 6,9 ve 6,3 büyüklüklerinde artçıların da kayda geçtiği depremin ardından tsunami uyarısı yapıldı.

Kamçatka’dan deprem görüntüleri

Rusya’ya bağlı Kamçatka’da 8,8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Kırklareli’nde İl Encümeni Toplantısı Yapıldı

Vali Uğur Turan başkanlığında gündem maddeleri görüşüldü; ortak akılla çalışılacağı vurgulandı.

Beşiktaş’tan Shakhtar’a Hazırlık

Beşiktaş, Shakhtar Donetsk maçı için antrenman yaptı. Iddia Edilen taktik ve kondisyon çalışması.