Denizli İdmanyurdu Gürellerspor, 2025-2026 Sezonuna Başladı

Denizli İdmanyurdu Gürellerspor 2025-2026 Sezonuna Hazır

TFF 3. Lig 4. Grup’ta mücadele edecek olan Denizli İdmanyurdu Gürellerspor, yeni sezon öncesi ilk antrenmanını Denizli Atatürk Stadı’nda gerçekleştirdi. Teknik Sorumlu Özcan Sert, önümüzdeki günlerde takım kadrosunun şekilleneceğini belirtti.

Denizli İdmanyurdu Gürellerspor, 2025-2026 sezonunda TFF 3. Lig 4. Grup’ta mücadele edecek. Bu grupta Afyonspor, Alanya 1221 Futbol Spor, Altay, Anadolu Üniversitesi, Ayvalıkgücü Belediyespor, Balıkesirspor gibi takımlar yer alacak. Eskişehirspor, Karşıyaka ve Uşakspor gibi rakiplerle mücadele edecek olan Gürellerspor, sezon öncesi ilk antrenmanını Denizli Atatürk Stadı’nda gerçekleştirdi.

Antrenmana yaklaşık 30 futbolcu katılırken, Kulüp Başkanı İbrahim Gürel ve yönetim kurulu üyeleri de çalışmayı izledi. Geçtiğimiz sezon alt liglerde başarılı performans sergileyen genç futbolcular da antrenmana dahil edildi.

Oyuncuların uyum sürecine değinen Teknik Sorumlu Sert, “Bugün itibariyle başladığımız antrenmanlarla yolculuğumuza başladık. 3 günlük uyum sürecinin ardından kadromuzun büyük oranda netlik kazanacağını düşünüyoruz. Bazı transferlerimizi de kadroya dahil ettik. Gelecek günlerde takımımızı daha da güçlendirmeyi hedefliyoruz.” şeklinde konuştu.

Alt yapıya verilen öneme vurgu yapan Sert, alt yapıdaki genç yetenekleri takıma kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Alt yapı ile A takım arasındaki bağın güçlenerek devam edeceğini söyleyen Sert, genç oyuncuların takım atmosferine alışarak gelişimlerine katkı sağlayacaklarını dile getirdi. – DENİZLİ

Related Posts

Papa’dan Abbas’a Telefon Görüşmesi

Papa 14. Leo, Mahmud Abbas ile Gazze’deki çatışmalar hakkında görüştü, insani yardıma vurgu yaptı.

Kastamonu’da Kınalı Keklikler Doğaya Salındı

Doğa Koruma, Kastamonu’da 2 bin 100 kınalı keklik salarak ekosistemi koruma çalışması başlattı.

Kayserispor, Dorukhan Toköz ile Anlaştı

Kayserispor, 29 yaşındaki futbolcu Dorukhan Toköz ile 2 yıllık sözleşme için el sıkıştı.

Hindistan’da muson yağmurları 125 kişinin ölümüne yol açtı

Hindistan’ın Himaçal Pradeş eyaletinde şiddetli yağışların yol açtığı sel, heyelan ve bu afetlerin neden olduğu trafik kazalarında 125 kişi yaşamını yitirdi.

Muhalefet ve iktidar Altan Öymen için kol kola

Eski CHP Genel Başkanı Altan Öymen son yolculuğuna uğurlamak için TBMM’de cenaze töreni düzenleniyor. Meclis binasında Öymen’i son yolculuğuna uğurlamak için bir araya gelen iktidar ve muhalefet liderlerinin kol kola yürüdüğü anlar dikkat çekti.

Hüyük’te Otomobil Şarampole Devrildi: 4 Yaralı

Konya Hüyük’te otomobilin devrilmesi sonucu 4 kişi yaralandı, hastaneye kaldırıldılar.