Endonezya’daki Gemide Yangın: 568 Kişi Kurtarıldı

ENDONEZYA AÇIKLARINDA YANAN YOLCU GEMİSİNDEN 568 KİŞİ KURTARILDI

Endonezya Ulusal Arama Kurtarma Ajansı (BASARNAS), Kuzey Sulawesi açıklarındaki bir yolcu gemisinde meydana gelen yangınla ilgili son durumu açıkladı. Dün yaşanan olayda, 5 kişinin hayatını kaybettiği duyurulmuştu. Ancak yapılan yeni açıklamada, ölü sayısının 3 olduğu belirtildi ve 2 kişinin hayatta olduğu bilgisi paylaşıldı. Kurtarma ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucunda, gemide bulunan 568 kişinin kurtarıldığı bildirildi.

Related Posts

Papa’dan Abbas’a Telefon Görüşmesi

Papa 14. Leo, Mahmud Abbas ile Gazze’deki çatışmalar hakkında görüştü, insani yardıma vurgu yaptı.

Kastamonu’da Kınalı Keklikler Doğaya Salındı

Doğa Koruma, Kastamonu’da 2 bin 100 kınalı keklik salarak ekosistemi koruma çalışması başlattı.

Kayserispor, Dorukhan Toköz ile Anlaştı

Kayserispor, 29 yaşındaki futbolcu Dorukhan Toköz ile 2 yıllık sözleşme için el sıkıştı.

Denizli İdmanyurdu Gürellerspor, 2025-2026 Sezonuna Başladı

TFF 3. Lig 4. Grup’ta mücadele edecek olan Denizli İdmanyurdu Gürellerspor, yeni sezonun ilk antrenmanını Denizli Atatürk Stadı’nda gerçekleştirdi. Teknik Sorumlu Özcan Sert, adaptasyon sürecinin ardından kadronun şekilleneceğini belirtti.

Hindistan’da muson yağmurları 125 kişinin ölümüne yol açtı

Hindistan’ın Himaçal Pradeş eyaletinde şiddetli yağışların yol açtığı sel, heyelan ve bu afetlerin neden olduğu trafik kazalarında 125 kişi yaşamını yitirdi.

Muhalefet ve iktidar Altan Öymen için kol kola

Eski CHP Genel Başkanı Altan Öymen son yolculuğuna uğurlamak için TBMM’de cenaze töreni düzenleniyor. Meclis binasında Öymen’i son yolculuğuna uğurlamak için bir araya gelen iktidar ve muhalefet liderlerinin kol kola yürüdüğü anlar dikkat çekti.