Elazığ’da kaçak avlanan 700 kilogram balık ele geçirildi

Elazığ’da Kaçak Sazan Operasyonu

Elazığ’da İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile jandarma ekipleri iş birliği yaparak Keban baraj gölünde denetimler gerçekleştirdi. Yapılan denetimlerde, Yenikapı köyünde bir araçta yüklü ve nakil edilmeye bekleyen kaçak balıklar tespit edildi.

Yapılan aramalarda aracın içinde yaklaşık 700 kilogram kaçak avlandığı belirlenen sazan balıkları ele geçirildi. Ekipler, araçta bulunan bir kişiye idari işlem uygularken, kaçak balıklara el koydu. Denetimlerin devam edeceği bildirildi.

Related Posts

‘Dur’ ihtarına uymayıp polise çarptı, saklandığı menfezde yakalandı

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde ‘dur’ ihtarında bulunan polis memuru Recep B.’ye, çarpıp kaçan, takip sırasında kaza yapan Enes A. (31), yaralı olarak saklandığı menfezde yakalandı.

Zelenski’den ateşkes açıklaması: Her an, hatta bugün bile başlayabilir

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenski, Rusya ile üç yılı aşkın devam eden savaşta her an ateşkes sağlanabileceğini ifade ederek, “Ateşkesin her an, hatta bugün bile başlayabileceğine inanıyoruz” dedi.

Son Dakika… CHP Genel Başkanı Özgür Özel İstanbul’da konuştu: Çarşamba günü için adres verdi!

Son Dakika haberi… CHP Genel Başkanı Özgür Özel İstanbul’da partisinin İl Başkanlığı binası önünde konuştu. Özel, çarşamba günü İstanbul’un Beyazıt ilçesinde miting yapacaklarını duyurdu.

Gezmeye çıktığı kayalıklarda mahsur kaldı

Adana’nın Karaisalı ilçesinde kayalıklarda mahsur kalan kişi itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

Kartalkaya: İki bakanlık da soruşturma izni vermemiş

İçişleri ile Çalışma Bakanlığı, Kartalkaya’daki yangın faciasında sorumlulukları sorgulanan personeli için soruşturma izni başvurusunu yanıtsız bıraktı. Bu durum, soruşturma izni verilmemesi anlamına geliyor.

Sırrı Süreyya Önder son yolculuğuna uğurlanıyor… Annesi tabutu başında ağıtlar taktı: ‘Neden bana küstün?’

Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen anma töreninin ardından cenazesi Barbaros Hayrettin Paşa Camisi’ne getirilen Sırrı Süreyya Önder’in ailesi gözyaşlarını tutamadı. Önder’in annesi Zeliha Önder’in oğlunun tabutuna sarılarak ağıt yaktığı anlar kameralara yansıdı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir