Çelik Borunun Global Devi Borusan Boru, TUBE Eurasia Fuarı’na Katıldı

Borusan Boru, Tube Eurasia Fuarı’nda Sektör Liderlerini Ağırladı

Borusan Grubu’nun öncü sanayi girişimi Borusan Boru, 1958 yılından bu yana sektördeki önemli konumunu koruyor. Bu yıl 9-12 Nisan tarihlerinde düzenlenen Tube Eurasia Fuarı’nda da konuklarını ağırladı.

Çelik boru sektörünün önde gelen şirketlerinden Borusan Boru, 9-12 Nisan tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleşen Tube Eurasia Fuarı’nda boy gösterdi. Çelik Boru İmalatçıları Derneği (ÇEBİD) ve Messe Düsseldorf iş birliğiyle düzenlenen fuar, sektördeki önemli isimleri bir araya getirdi.

Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen etkinlik, sektördeki gelişmeleri ele almak ve iş birlikleri kurmak adına mükemmel bir fırsat sundu. Borusan Boru, otomotiv, inşaat ve enerji sektörlerinden paydaşlarıyla sektörel yenilikleri değerlendirdi ve bilgi paylaşımında bulundu. Stand 818’de konuklarını ağırlayan şirket, tüm segmentlerden uzman ekiplerle katılımcılara hizmet verdi.

Zafer Atabey: “Sektörümüzün Geleceğini Şekillendiriyoruz”

Borusan Boru İcra Kurulu Başkanı Zafer Atabey, Tube Eurasia Fuarı’nın sektör için ne denli önemli olduğunu vurgulayarak şunları belirtti: “Tube Eurasia, sadece Türkiye değil, küresel çelik boru sektörü için kritik bir buluşma noktası. Bu fuar, yenilik ve iş birliği açısından büyük fırsatlar sunuyor ve doğrudan müşterilerimizle ve iş ortaklarımızla etkileşim kurma imkanı veriyor. Sektörümüz, büyük bir değişim sürecinden geçiyor. Kalite standartları ve sürdürülebilirlik hedefleri sektörümüzü yeniden şekillendiriyor. Borusan Boru olarak, köklü geçmişimiz ve yenilikçi vizyonumuzla bu değişimin liderliğini yapmaktan gurur duyuyoruz. Geleceğin çözümlerini bugünden inşa etmek için sektöre yön veren vizyonumuzu paylaşmaktan memnuniyet duyuyoruz.”

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Related Posts

IMF’ın iki numarası görevinden ayrılacak

Uluslararası Para Fonu (IMF) Genel Müdür Yardımcısı Gita Gopinath, Ağustos ayının sonunda görevinden ayrılacağını duyurdu.

Dolar/TL yeni günde sınırlı yükselişte

Döviz kurları yeni güne sınırlı yükselişle başladı. Dolar/TL, güne yükselişle başlamasının ardından 40,4190 seviyesinden işlem görüyor.

Tekstil sektöründe alarm: 6 ayda 300 şirket konkordato ilan etti

İTHİB Başkanı Ahmet Öksüz, yılın ilk yarısında 300’e yakın tekstil ve hazır giyim firmasının konkordato ilan ettiğini belirterek, bu sürecin tedarik zincirinde domino etkisi yarattığını vurguladı. Öksüz, konkordatonun yalnızca banka ve kamu borçlarını kapsaması, piyasa borçlarının ise korunması gerektiğini söyledi.

Ekonomi Koordinasyon Kurulu’ndan ‘OVP’ mesajı: İlave adımlar istişare edildi

Ekonomi Koordinasyon Kurulu’ndan ‘OVP’ mesajı: İlave adımlar istişare edildi

Merkez Bankası’nın anketinde piyasanın dolar tahmini yükseldi

Son Dakika… Merkez Bankası’nın temmuz ayı piyasa katılımcı anketi belli oldu. Buna göre piyasa katılımcılarının yıl sonu enflasyon beklentisi yüzde 29,86’dan yüzde 29,66’ya geriledi. Katılımcıların yıl sonu dolar/TL beklentisi ise, 43,57 TL’den 43,72 TL’ye yükseldi.

Gelecek çok daha hızlı olacak! Yeni nesil elektrik motoru geliyor

Koenigsegg, Dark Matter elektrik motorunu tanıttığında birçok kişi etkilenmişti. Motor sadece 39 kg ağırlığında ve 800 beygir gücü ile 1.250 Nm tork üretiyor. Ancak şimdi İngiliz motor üreticisi Yasa, biraz daha az beygir gücüne sahip ancak aynı …