PTT’nin ‘PTT-SEN’ aleyhine açtığı dava reddedildi

PTT’nin Açıklamasına Göre PTT-SEN Tartışmaları Devam Ediyor

PTT’nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre, PTT-SEN adıyla kurulan sendikanın PTT’nin adını izinsiz kullanarak paylaşımlar yaptığı tespit edilmiş durumda. PTT, marka değerine zarar verildiğini belirterek gerekli hukuki süreci başlatmış durumda.

PTT-SEN’den Yalanlama Geldi

PTT-SEN’in sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, PTT’nin iddialarının haksız ve temelsiz olduğu, hukuk önünde çürütüldüğü ifade ediliyor. Sendika, yıllardır görünmez kılınan taşeron işçilerin hakkını savunduklarını belirtiyor.

Ayrıca, Yargıtay’ın PTT’nin açtığı davayı reddettiği ve sendikanın ticari olmadığı için marka hakkı ihlali yapmadığı kararını kesinleştirdiği belirtiliyor. Yüksek Mahkeme, sendikanın ticari faaliyet göstermediğini vurgulayarak PTT’yi haklı buldu.

Related Posts

Erdoğan’dan Özgür Özel’e Almanya eleştirisi: ‘AK Parti’yi şikâyet etmeye gitti’

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Özgür Özel’in Almanya ziyaretini eleştirdi ve “AK Parti’yi şikâyet etmeye gitti” ifadelerini kullandı.

LeMan dergisi soruşturmasında tutuklama talebi

LeMan dergisi soruşturmasında 4 kişi hakkında tutuklama talep edildi.

Pakistan Başbakanı Şerif’ten İran Büyükelçiliğine taziye ziyareti

Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif, İsrail’in 13 Haziran’da İran’a düzenlediği saldırıların ardından İslamabad’daki İran Büyükelçiliğine taziye ziyaretinde bulundu. Şerif, “İran halkının bu zorlu günlerinde yanlarında olduklarını” ifade etti.

Kağıt fabrikasında yangın faciası! 8 kişi öldü, 26 kişi yaralandı

Tayland’da bir kağıt fabrikasında çıkan yangında 8 kişi hayatını kaybederken 26 kişi yaralandı. İki kişinin ise kayıp olduğu kaydedildi.

Ümit Özdağ: İmamoğlu’na düşman ceza hukuku uygulanıyor, Demirtaş da benimle aynı haklara sahip olmalı

Ümit Özdağ: İmamoğlu’na düşman ceza hukuku uygulanıyor, Demirtaş da benimle aynı haklara sahip olmalı

Son dakika… Yücel Erten de gözaltına alındı!

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında İZBETON şirketi ve kooperatiflere yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda İzmir Şehir Tiyatroları Kurucu Genel Sanat Yönetmeni Yücel Erten de gözaltına alındı.