Erzincan’da çok sayıda uyuşturucu ele geçirildi

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu madde ticareti yapan ve kullanan şahıslara yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda; 28 adet sentetik ecza, 3,82 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi.

Yakalanan G.B., Ş.L. isimli şahıslara T.C.K.191. maddesi “Kullanmak için Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Saatın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak ya da Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Kullanmak” suçundan, işlem yapılarak adli mercilere sevk edildi.

Related Posts

Özgür Özel’den Numan Kurtulmuş görüşmesi değerlendirmesi: Kendi pozisyonumuzu tarif ettik

Bugün TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ile görüşen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, görüşmeye ilişkin, “Biz kendi pozisyonumuzu tarif ettik. Meselenin nereye ereceğini Sayın Başkan’ın çalışmaları sonunda duyacağız. Duyduktan sonra kendi kararımızı vereceğiz” dedi.

İmamoğlu: Masada kazandığımız en büyük zafer kutlu olsun

İmamoğlu, “Masada kazandığımız en büyük zafer, Lozan Barış Antlaşması’nın 102. yılı kutlu olsun.” dedi.

AKP: Kardeş Suriye talep ettiği sürece Türkiye’nin desteği yanındadır, bu milli güvenliğimiz açısından da önemli

AKP: Kardeş Suriye talep ettiği sürece Türkiye’nin desteği yanındadır, bu milli güvenliğimiz açısından da önemli

Adana’da taksi durağına silahlı saldırı: İki taksici yaralı

Adana’da bir taksi durağına silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda iki taksici yaralandı.

Rusya-Ukrayna müzakeresi öncesi Erdoğan’dan önemli görüşme

Rusya-Ukrayna müzakeresi öncesi Erdoğan’dan önemli görüşme

Türkiye’nin konuştuğu yangında: Sorumlu ortaya çıktı

İzmir İtfaiyesi, Ildırı’daki orman yangınının elektrik direklerinden kaynaklandığını raporladı. Kıvılcım yayan tellerin kuru otları tutuşturduğu belirtildi. Odatv, daha önce Gediz Elektrik’e yönelik bakım ihmali tepkilerini ve yangınlara neden olan elektrik arkı görüntülerini gündeme getirmişti.