Sosyal Medya Arkadaşlığı Kâbusa Dönüştü: Darbedilen Adamın Kayıpları Şok Etti!

Sosyal Medya Arkadaşlığı Kâbusa Dönüştü: Darbedilen Adamın Kayıpları Şok Etti!

Aydın’ın İncirliova ilçesinde 30 yaşındaki Murat K., sosyal medya üzerinden tanıştığı 20 yaşındaki Melisa S.’nin daveti üzerine gittiği evde büyük bir şok yaşadı. 2 Haziran günü saat 03.00 sularında meydana gelen olayda Murat K., davet edildiği evde darp edilmekle kalmayıp, cep telefonu, cüzdanı ve araç anahtarı da gasbedildi. Melisa S. ve onunla birlikte bulunan 7 kişi, polis tarafından gözaltına alındı.

Önceki gün Denizli’de yaşayan Murat K. ile Melisa S., sosyal medya aracılığıyla tanıştı. Melisa S.’nin Aydın’daki evine gelen Murat K., burada bir grup insanla buluştu. Ancak bu buluşma, beklenmedik bir şekilde saldırıya dönüşerek, Murat K.’nın 8 kişi tarafından darp edilmesine yol açtı. Saldırının ardından, Murat K.’nin eşyaları gasp edildi.

Murat K., saldırganların elinden kaçarak kendi imkânlarıyla hastaneye gitti ve tedavi olduktan sonra durumu hemen polis ekiplerine bildirdi. İncirliova İlçe Emniyet Müdürlüğü, Murat K.’nın şikayeti üzerine harekete geçerek soruşturma başlattı. Yapılan çalışmalar sonucunda Melisa S. ile Emrah V., Kemal S., Fecri S., Osman Berk O., Muhammet D., Namık K. ve Fuat Z.K. gözaltına alındı. Ayrıca, şüphelilerin Murat K.’ya ait kredi kartıyla yüksek miktarlarda alışveriş yaptığı da iddia edildi.

Şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından ‘Uyuşturucu madde kullanmak’ suçundan işlem başlatılarak adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. (DHA)

Author: Fatma Kurt